četvrtak, 31. siječnja 2008.

Zloupotreba Slavenstva

Slavenstvo u cilju prljavih ideologija
Primarna ideja za koju se borimo jeste skidanje okova laži koji je pao na ovaj namučeni, razdijeljeni i zavađeni Slavenski narod.

Vrijeme, te izbezumljeni i prljavi umovi, ne samo da su bacili svu ljagu na Slavenstvo, već su uspjeli i zatrovati umove naše braće, koja danas bezumno nastoji da se odrekne Slavenskog porijekla i nabaci neko drugo.

Tako npr. u periodu Drugog Svjetskog rata, četnici počinju širenje svoje krajnje prljave, lažne i fašističke propagande, da su svi Slaveni zapravo Srbi. Krivotvore se historijski izvori, knjige, spisi i sl., u cilju formiranja te neke njihove "Velike Srbije"...
Nažalost, na ovakvu teoriju, mnogi su nasjeli... Naročito krajnje isprani mozgovi Bosanskih muslimana, nakon Osmanskog terora...
Ne samo da su još pod zidovima tamnog vilajeta mnogi ogrnuli tuđim prljavim "porijeklom" (Turskim i islamskim), već još u Drugom sv. ratu se odriću Slavenstva, te prisvajaju Germansko porijeklo, kako bi dobili zaštitu od Hitlera... A sve to, jednim dijelom i zbog gore navedene četničke propagande!

Monoteističke religije, koje su ovdje došle krvavim putem, gazeći preko kostiju i krvavih tijela naših predaka, još su nas više odvojili od našeg slavnog porijekla, te nam donijeli običaje koji uopšte nisu naši!!!!
Danas, ono što je naše, odbacuju i prisvajaju tuđe...

Zato braćo, ne nasjedajmo na nikakve laži i obmane o slavenstvu; shvatimo - bez obzira gdje živimo (BiH, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Srbija, Slovenija) svi smo mi jedan narod - (južni) slaveni!!!

Borimo se i vratimo stari sjaj!
Slava!

__________
Posjetite naš forum - Narodni Pokret Slavena

4 komentara:

Anonimno kaže...

Mamu vam jebem u pizdu...

"Umjetnice", oboje smo na veterini, pa se nadam susretu...kadli-tadli

Anonimno kaže...

http://kitchenzremodeling.com/Kitchen_Cabinet_Design.html

ukradete template stranice a oboje lafo umjetnici. kilavi smecari

Anonimno kaže...

ZAISTA, VAŠE NEZNANJE I ZASLIJEPLJENOST NEMAJU GRANICA!!
Da ste barem pametni, koliko niste, ušutili bi ste se, a ne ovako javno brukali!

Na blogu i forumu, sve fino piše, ali izgleda da vi to ništa ne shvatate, ne želite da shvatite, jer ste krajnje zaslijepljeni i vidim da vam je jako teško otvoriti oči. Zato, prije nego što krenete nešto komentarišete, bolje bi vam bilo da šta pročitate i pristupate konverzaciji na krajnje civilizovan način.

Izjave na sarajevo-x forumu, da je NPS kojekakav srpski ili četnički pokret govori o vašoj zatupljenosti više nego dovoljno. Jednostavno, da ste bilo šta pročitali što smo mi napisali, bilo bi vam jasno o kakvom se pokretu radi!!!

Dalje, template nije ukraden, već je to jedan od ponuđenih templateova na blogger.com servisu;

http://mama2fellas.blogspot.com/
http://amnilsson.blogspot.com/
http://trishnkade.blogspot.com/
http://dennizyildizi.blogspot.com/
i sl.

To što smo umjetnici, a imamo ovakav template, krajnje je debilna konstatacija. Pored 1000 obaveza koje imamo, mi ćemo sjesti za računar i praviti template za bloga! Kako da ne...

Nisam sklon spuštanju na niži intelektualni nivo kao što je vaš, niti bilo šta objašnjavati nekome, a naročito gore pomenutim; tako da je ovo prvi i najvjerovatnije zadnji put da to i činim.
Još jednom vam poručujem da otvorite oči, da se civilizujete, nešto pročitate, a ne se presipate u javnosti i zaista pokazujete koliko ste pametni.

Anonimno kaže...

Oh da, sada smo i Cetnici...Predivno... Imas pet od mene sjedi.Prva stvar gospodine,nemam vremena za debate, ali ti imam priliku rei da posteni musliman nikada ne bi psovao i pljuvao drugima, vec bi bio vjernik i podrzao sve...Ah da, zaboravila sam da je vecini danasnjih muslimana, cast izuzetcima koji su krasni ljudi, genetski kod unisten radi kvazi islama.Dakle, zacebite gubicu, i nastojte si izbiti iz glave EU jer cete zaginuti zato sto, ako niste primjetili, oni rade na opciji holokausta muslimana.Pored toga, mudri komentatori nasih djela, imate namjeru prici i komentarisati nas, a sada pljujete na vlast koju ste sami izabrali i koja vas je pokrala...Da puknes od smijeha...S toga, otvorite oci i progledajte ,mozda uocite kako ce vas smrt prozdrijei ubrzo jer ste glupi i dajete glasove onima koji vas vode u smrt!

Slava!